Mobilní telefon v ceně auta? Žádná fikce – skutečnost!

Mobilní telefon v ceně auta? Žádná fikce – skutečnost! post thumbnail image

Bez mobilního telefonu jste v dnešní době dokonale ztraceni, což je také důvodem, proč se vše točí jen a jen kolem nic. Firmy vyrábějící elektroniku se jen předhánějí v tom, kdo přijde s nejlepším modelem, prostřednictvím kterého budete moci pořizovat fotografie v kvalitě profesionálního fotografa, bude disponovat neuvěřitelným množstvím paměti a rychlost připojení k internetu bude dosahovat rychlosti světla. A to všechno v co možná nejtenčím provedení. Setkat se tak můžeme s tím, že už si i děti na prvním stupni základní školy poměřují své mobilní telefony. Napadla vás ale někdy myšlenka na to, jakými telefony asi disponují ti nejbohatší z nejbohatších? Tady máte pár příkladů:Chytrý mobilní telefon
iPhone 3G King´s Button
Tento produkt od známé značky elektroniky Applu je již sice v přirovnání k dnešním nadupaným kouskům staříčkem, ovšem jeho cena se v dobách největší slávy vyšplhala do výše 1,3 milionů dolarů, což je v přepočtu na české koruny něco okolo 31 miliard. No není to už pěkná sumička?
GoldVish Le Million
Roku 2006 se tento krasavec pyšnil označením nejdražšího mobilu na světě, a to s cenovkou 33,6 milionů českých korun. Není se také čemu divit, když vám prozradím, že se jedná o produkt světoznámé a velice luxusní švýcarské firmy GoldVish, která si pěkně vyhrála s jeho designem v podobě nespočtu diamantů a bílého zlata. Velkou nevýhodou tohoto mobilního telefonu je, že se nejedná o dotykový mobilní telefon, ale o tlačítkovou klasiku.
iPhone 3GS SUPREME
Další želízko v ohni do Applu je právě tento model, jehož cena se i dnes ještě stále pohybuje v číslech okolo téměř 1,9 milionů liber – 57 miliard korun. Tento brouček totiž disponuje krytem z 22 karátového zlata, přední stranou, na niž je umístěno 136 diamantů. Myslím, že nikoho z nás by neurazilo najít takový mobilní telefon pod stromečkem, i když vezmeme v potaz, že se nejedná o ten úplně https://www.knihcentrum.cz/vsechno-uplne-vsechno nejdražší, nemám pravdu?Focení chytrým telefonem
Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6
Vypadá to, že společnost Apple se prostě vyžívá v produkci mobilních telefonů, které dostávají ocenění nejdražší mobil. Kryt pokrytý osmnáctikarátovým zlatem je jen maličkostí v porovnání s obrovským růžovým diamantem zasazeným v jeho středu. Za tuto prestižní věcičku si také pěkně zaplatíte. Je-li tedy tento telefon vašim snem vytáhněte si z peněženek něco okolo 2,5 miliard korun. Pokud se vám to zdá ale až moc, můžete přistoupit k levnější verzí, kterou je platinové provedení s diamantem modrým, za zhruba poloviční cenu.

Podobné příspěvky